Zima
Zima
Anotace: Někdo nenávidí někdo miluje Zimu...
Napadl už první sníh,
v dětských očích radost je.
Radují se a plný smích,
chladná královna očarovala je.
Všechno bílé kolem nás,
donutí Tě k přemýšlení.
Tragické ohrožení způsobí zas,
toto bílé sněžení.
Barva zimy, bílá až nevinná,
srdce mě bolí, au, co se děje ?
Za lidské životy je vinná,
a na mě se zlomyslně směje.
Publikoval(a):
UniQue_HaNy, 3.12.2010