Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Opojen nebo ne?

Opojen nebo ne?

G. Dorian Básně » o Věcech

Anotace: ať ještě neni konec..!

Promarněná léta brázdí starým tvář
vrásky,
zda jim sluší se mě ptá
můj vlastní odraz.

Zatím nepatrné kolem úst,
nad jejich vínem zčervenali tváře
poetům, čtenářům
i mě.

Dívám se do světla,
ani jediná na mojí tváři není poskvrna.

Život třeba vychutnat
plnými doušky
zla.
Publikoval(a): G. Dorian, 7.8.2016
Přečteno (233x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, donne, Desiré, gogol, Polux Troy, děda včela, Makaveli

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 10:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti