Kde je ůsměv
Kde je ůsměv
Kde je úsměv
Úsměv ti zmrzl na tváři.
To když tě láska zradila
a tys jí tolik věřila.
Úsměv ti ztuhl ve tváři
když ti život lekci dal.
Že štěstí jen tak nenajdeš
kdybys sis prošlapala střevíce.
Úsměv ti zmizel ze tváře
když si se na samé dno
dostala a po vzduchu lapala.
Úsměv se v pláč proměnil
když jsi nešťastná a sebe
sama jsi se ptala jak dál.
Kdy se ti úsměv do tváře vrátí
kdy poznáš ,že vše zlé je
pryč.Kdy nastane v tvém srdci
klid.
Možná až andělé ti ruku podají
a do své nebeské říše tě pozvají.
Možná až láska tě znova obejme.
Možná až život se na tebe
usměje.
Publikoval(a):
slunečnice69, 7.8.2016