Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

strach a láska nás spojila

strach a láska nás spojila

Dětský nářek a voda tekoucí
a dva obrovští pavouci
tma chlad a pronikavý zvuk
pojdte tiše od božích muk
Strach nás obklopoval
a my šli spolu
cestou trnitou až uplně dolů
Přitisknuti k sobě a strachy se klepali
za vším co se pohlo
jsme něco nadpřirozeného sledovali
a když jsme došli,došli jsme domů
usedli jsme k stolu
ty jsi mě políbila jemně na rtíky
pak přišli láskyplné a hřejivé dotyky
a ještě před spaním jsme si přísahali
že nás nikdo už od sebe nerozdělí
Publikoval(a): Pajalord, 3.12.2010
Přečteno (415x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: kote5, Kuthor

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 07:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti