Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z budoucnosti

Z budoucnosti

Všichni lidi budou psát básně,
rozkvetou myšlenky, přání, city,
na světě bude všem dobře až krásně,
vyrostou vesnice, městečka v City.

Básně budou psát veršem a činy,
na loukách, na stráních, po lesech,
tulit se do náruče milenčiny
v pohybu a tancích na plesech.

Jemná nit závojů z mlhy či ze silonu
už nikdy se v životě nezauzlí,
budou psát hudbu něžných tónů,
dokud nádhernou symfonii nevykouzlí.
Publikoval(a): podnebný, 7.8.2016
Přečteno (46x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Martin Havlíček, Desiré, Kytka62, Polux Troy, gogol, Remy M. Manniac, Mirastus, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti