Svoboda
Svoboda
Anotace: ...pro jednoho z mých strážných andělů, Helču..
Touhy v podvědomí,
tiše ti dřímají a broukají,
o projevení pocitů,
naplnění tajných snů..
Hranice vlastních plotů,
nemusí dělat z tebe svatou..
Cesta a její odbočky,
city chycena do smyčky..
A tak rozbíjí závaží,
co jí uvnitř tak tíží..
Mysl uvolnila z provazu,
vyletěla z rámu obrazu,
pocítit svobodu bytí,
v dotecích fantazii žít..
Chyby a hříchy patří k nám,
aby byly naplněny misky vah..
Vše jsou totiž důležité zkušenosti,
v životě další schody k vědomosti..
...
Publikoval(a):
Wčelka, 6.8.2016