Vždy s úsměvem
Vždy s úsměvem
Anotace: Nikdy nevíte, co na vás čeká za rohem .. ?! :)
Vždy po obědě chvíli najdu si
na vnuka a jeho psí kusy,
jakkoli zní to komicky
dnes skončilo to tragicky,
oba dva rozerváni na kusy,
zabiti, vražednými fíkusy.
Publikoval(a):
elCajoon, 5.8.2016