Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Soutěž

Soutěž

Dej se klidně cestou toutéž
jako literární soutěž.
Vypiš se a z došlých statí
nitro tvé se obohatí.

Pusť se svěží do soutěží,
bodej, co kde líně leží,
nic však nevytýkej arci
šlechetnému chlebodárci.

Klepy, jest to jedno těsto,
mají stejně špatné plány,
než přeletí maloměsto,
jsou z nich černé aeroplány.
Publikoval(a): podnebný, 5.8.2016
Přečteno (42x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela, Wčelka, Petrarca, Polux Troy, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:46
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti