Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Růže

Růže

Růže

Rozkvetla růže nádherná
raní rosa se na ni třpytí.
Rudý květ náramně voní
jako láska,co ke slunci
vzhlíží.

Láska je krásná omamná
jako ta vůně z růže.
Jenže když začne uvadat
tak srdce pláče.

Růže je krásná spanilá
trny má ostré.Vryjí se
do srdce ,co po lásce
stůně.

Když růže uvadne a skloní
hlavičku láska už není.
Srdce má bolístku a
duše chřadne.

Takoví je osud,taková
je láska,takoví je život.
Co jednou vykvete také
zvadne.
Publikoval(a): slunečnice69, 4.8.2016
Přečteno (47x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mirastus, děda včela, Desiré, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti