Pléd
Pléd
Anotace: ...a v tichu našich doteků si sedím jako v obleku
Pléd
Tak prostě
jak přicházejí hosté
Tak důkladně
když jednám proradně
Tak pod obojí přijímat
chléb s vínem ode všad
A nepochopit dnes
že všechno můžem nést
a kříže navzájem si nadlehčovat
dokud nevyhasne jiskra přízně snad
a odvážně si kráčet vpřed
Když přes ramena dlouhý pléd
všech dní co spolu kráčeli jsme
smíme nést si sebou jistě
Jsme zachráněni snad
když smím tě objímat
a v tichu našich doteků
si sedím jako v obleku
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 3.8.2016