Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Letní noc

Letní noc

Letní noc

Je letní vlahá noc
a měsíc se zářivě
na nebi houpá.Ty
přemýšlíš proč je
láska tak k tobě
skoupá.

Proč život tvůj je
tak smutný když na
nebi tak krásně svítí
hvězdy.

Anděl se k tobě přiblížil,
aby tvé slzy osušil.Sedí
vedle tebe a za ruku tě
drží.Mlčíte. Vždyť oba
víte jak je tvůj život
smutný.

Rád bych ti pomohl řekl
pak.Nesmíš se smutku
podávat.Jdi za svým srdcem.
To je cesta správná.
Neboj se vzdorovat když
tě někdo nespravedlivě
kárá.

Neboj se prosadit to,co
ty chceš jen tak šťastná
budeš.Nenech se zničit
od lidí ,co vidí jen
své štěstí.

Když začalo svítat a měsíc
se začal se sluncem střídat.
Tak anděl odletěl.Já měla
pocit ,že na malou chvíli
šťastná jsem.
Publikoval(a): slunečnice69, 3.8.2016
Přečteno (40x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, děda včela, Mirastus, Makaveli, Desiré, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti