Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bez kontraindikace

Bez kontraindikace

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: ...užívám ho v doporučeném dávkování

Jsme svoji v jednom kuse
Tvoje prsty v mojí puse
A s každou slokou mého zpěvu
Stáváš se klíčem k mému hněvu

Když jsem jak kyvadlo nad jámou
Vyplněná tvojí neznámou
A tvoje ruce na mé maličkosti
Staly se lékem proti mojí zlosti
Publikoval(a): Sedmnáctka, 3.8.2016
Přečteno (110x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Remy M. Manniac, děda včela, Petrarca, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti