Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Odmítnutí

Odmítnutí

Nabízen upřímně
ústupek za vstřícnost,
věrnost za pokoru,
slušnost za laskavost

očekávaje také
pochopení za usmiřování,
dobré slovo za ohleduplnost,
pochvalu za dobré skutky,

aby se celá věž
postavená z touhy,
snů a přání
celá nezřítila.

Město Paříži, marně čekáš
na něžnou lásku,
na porozumění a úctu,
na klid a mír...
Publikoval(a): podnebný, 3.8.2016
Přečteno (172x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Makaveli, děda včela, Desiré, gogol, Polux Troy, Kytka62

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 2 stránek.
roboti