Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smrt milované

Smrt milované

Pajalord Básně » o Lásce

Anotace: .....

Stál jsem na mrakodrapu
smutný a zmatený
po tváři mi tekly slz prameny
já byl zamilovaný jen do tebe
ale ty jsi odešla
odešla do nebe

a já chci ukončit to moje trápení
pomatená mysl
a srdce raněný
mé srdce s tou bolestí
dále bojovat nesvede
i když už nejsi bije jen pro tebe
stále tě vidím
vidím před očima
tebe mě nenahradí žádná jiná
játě milovat nikdy nepřestanu
nebudu mít klid dokud na zem nepřistanu
Publikoval(a): Pajalord, 2.12.2010
Přečteno (221x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Rezervé, kote5, Kuthor

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 07:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti