Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Měsíční políbení

**Měsíční políbení

Květka Š. Básně » o Lásce

Anotace: na dobrou noc...

~~~~~~
Políbit měsíc
co zvolna usíná
v tom nočním tichu
spadl ti do klína
tobě se ve snu
klidně může zdát
že pod lampióny
je krásné milovat.
.
Pak zafouká vítr
rozhoupe lampióny
a ty,najednou nevíš
ten sen můj asi není
pomalu oči otevíráš
a na tmu v ložnici
se ani nepodíváš.
.
Měsíci pošleš
letmé políbení
a tiše si počkáš
na rozednění
slunce tě ráno
pohladí po tváři
a ty ten svůj měsíc
zakryješ polštáři.
.
Potom mu pošeptáš
neboj,já se vrátím
měsíc se usměje
..zašeptá..
už teď se těším...

~~~~~~~
Publikoval(a): Květka Š., 1.8.2016
Přečteno (250x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, podnebný, slunečnice69, děda včela, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti