Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
A já jsem vytáčel lipový med. Také dobré, ne?
2.8.2016 9:46 | děda včela
No to bude mít Lipová radost až přijede z dovolený...hééé
za mě, jako za starýho bylinkáře je to za dva!
1.8.2016 21:34 | Martin Havlíček
Příroda má pro nás hodně dobrého, škoda, že jí to neumíme vracet. Moudrá básnička!
1.8.2016 12:18 | Kytka62