Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zlatíčko

Zlatíčko

Ty jsi to nejlepší co mám,
žádné jiné Tě rozhodně nedám.

Jen ty mi vykouzlíš úsměv na tváři,
z radostí se Ti pak kukadla rozzáří.

Jak moc Tě mám ráda slovy vyjádřit nelze,
jedním způsobem to dokázat zcela lze.

Obejmout Tě a nikdy nepustit,
slaďoučkými polibky Tě něžně zaústit.
Publikoval(a): UniQue_HaNy, 2.12.2010
Přečteno (429x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti