Rozhovor se srdcem
Rozhovor se srdcem
Anotace: Když srdce rozmlouvá s hlavou.
Kapky deště bubnují svůj bubenický pattern
A ke mě promlouvá ten tichý srdce hlas
Ptá se proč vznikl v jeho síni pustý kráter
Prázdný, nenaplněný, bez emocí kaz
Odpověď milé srdce je v podstatě prostá
V okolí kráteru je lásky dostatek
To místo určené je k milování hosta
Věřím, že připluje po vodách něžných řek
Zůstávej vášnivé a nepřestávej hořet
Ať touha v tobě nezhasne
Otevři hráze- vždyť máš v sobě lásky moře
Právě proto jsi tak úžasné
Publikoval(a):
Count Nosferatu, 31.7.2016