Meluzína
Meluzína
Růže, krev, či víno
Rudá je symbolem vášně
Krásná Meluzíno
Líbej mne s křehkostí bázně
V paprscích naděje ve tmě
Snad budu sdílet s ní sebe
Vezmi mne za ruku, veď mě
Kráčím bos po ostrých hřebech
Zašeptej to, o čem sníváš
Svěř se mi copak Tě trápí
O čem tak tesklivě zpíváš?
Co drásá Tě svými drápy?
Jsi krásná, jemná i křehká
Divoká, temperamentní
Důvěřuj, zkoušej to zlehka
Postupem transcendentním
Publikoval(a):
Count Nosferatu, 30.7.2016