Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V davu

V davu

Remy M. Manniac Básně » Láska ... zklamání

Anotace: Náhodné setkání po dlouhé době rozvíří bolest, jež zůstala v tobě

jakto, že v nekonečném davu lidí
jakto, že musím potkat zrovna tebe
no nazdar... koho to oči mé vidí
byl bych ti býval snesl modré z nebe
i tak dost těžko své myšlenky třídím
uvězněn láskou, živ vodou a chlebem
než abych trpěl, jen z cesty se klidím
míjíme se..... a nic víc nedovedem..
Publikoval(a): Remy M. Manniac, 30.7.2016
Přečteno (154x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ZdeLik000, Martin Havlíček, Polux Troy, Mirastus, GabrielleT., podnebný, donne, Petrarca, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti