Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

tak to je :)

tak to je :)

Mart21 Básně » o Lásce

Anotace: Když

clověk miluje,
pak svědomí zpytuje,

Člověk když má holku rád,
tak je to většinou jen kamarád,

Člověk když vážně chce,
tak si za tím vážně jde,

Laska je slovo,
milovaní cit,
tak milujme proto,
Abychom,
Spolu mohli být
Publikoval(a): Mart21, 28.7.2016
Přečteno (136x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti