Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva navrchy

Dva navrchy

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Úplatky a utužování pracovních vztahů

Jeden štrachá, pracně shání
vše pro zlepšovací návrh,
při známosti p(r)o uznání
padne drobná částka navrch.

Jiný štrachá, taky shání,
taky dělá dobrý návrh,
posedí až do svítání,
vypijou pár sklenek navrch.

Lépe, radostněji žije,
hudba, víno, ženy, zpěv,
šetří svojí energií,
na mejdanech - to je lev.
Publikoval(a): podnebný, 28.7.2016
Přečteno (42x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Polux Troy, Kytka62, Remy M. Manniac, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti