Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Procházka milenců

Procházka milenců

Rose-H Básně » o Lásce

Anotace: Po dešti v parku plném růží, procházejí se milenci a vychutnávají si vůni života a lásky...

V zahradě rozcinkaly se koruny růží,
kapky rosy vklouzly dívce do blůzy.
Po dešti se její tvář rozzářila,
milence svého na ústa políbila.

Drželi se za ruce a bylo ticho,
do srdcí jim slunce svitlo.
Hrálo píseň mámivou,
známou i neznámou.

Dívali se do očí, cítili vůni květin a bytí,
těla ji po vzrušení žízní.
Svádí je přítomnost okamžiku,
jako kapky, když naráží do deštníku.

Zrodila se láska, bez předsudků a z čistoty,
dvou lidí a jejich dobroty.
Růže odkvetly, padá listí,
voní kaštany a láska stále jiskří.
Věčnost je sekunda,
život je on a ona.
Publikoval(a): Rose-H, 27.7.2016
Přečteno (130x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Pavíočko, Remy M. Manniac, Mirastus, gogol, podnebný, děda včela

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti