Kouzlo růží
Kouzlo růží
Kouzelnou moc má každičká růže.
I když je křehká, velmi mnoho zmůže.
Těm kdo si k ní přivoní
ledy v srdcích prolomí.
Kouzelnou moc má každičká růže.
Ač zdá se tak křehká, velmi mnoho zmůže.
Více než tisíc slov ona ti poví,
co právě šeptá ti?
Kdo ví?
Publikoval(a):
P.Believer, 30.11.2010