Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mít šťastný úsměv

Mít šťastný úsměv

Mít šťastný úsměv

Máš srdce zkřehlé
i když slunko překrásně
hřeje.Tvoji duši úzkost
svírá i když venku slavík
krásně zpívá.

Večer usínáš se strachem
a s tísněným pocitem.
Hvězdy se na nebi třpytí.
Velký a malý vůz si po
černé obloze plují.
Pozoruješ jej a hlavou
se Ti honí,co zítra.
Jaký budeš mít den?

Co potká tě v Tvém žití.
Co ještě budeš muset snést.
Jaká rána zasáhne Tvé srdce
jako blesk?

Raději bys ke květinám
voněla než nástrahám
života čelila.V průzračné
říčce nožky smočila.
Lehla si do trávy a
pozorovala modré nebe.

Jenže ono to nějak nejde.
Srdce máš pořád zkřehlé.
Duše se úzkostí chvěje.
Pocit bezmoci máš proti
nástrahám života.Zavíráš
oči a přeješ si mít v
duši klid.Nemuset se bát.
Chtěla by ses šťastně smát.
Publikoval(a): slunečnice69, 26.7.2016
Přečteno (34x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Remy M. Manniac, Wčelka, Mirastus, podnebný, gogol

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti