Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bouře

Bouře

Count Nosferatu Básně » Hororové, strašidelné

Anotace: Báseň o temné lesní bouři, v níž lesní čarodějnice praktikuje woo-doo.

Z hromů je slyšet hněv
Hrdelní žalozpěv
Blesky noc osvětlují
Les s větrem tancuje
Divokost miluje
Havrani poletují

Uprostřed samoty
Zrozená z nicoty
Odříkává své woo-doo
Zahořklá stařena
a zhrzená žena
z pomstychtivého pudu

Srdce má spálené
Ztvrdlé do kamene
Chladnost se rovná smrti
Teď oheň zaklíná
Ruku v pěst zatíná
Slastně se při tom vrtí

Seslala prokletí
při bouři století
kletba ji zardousila
V krvavém závoji
upír se napojil
a bouře zesílila
Publikoval(a): Count Nosferatu, 26.7.2016
Přečteno (901x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, Mirastus, slunečnice69, Makaveli, podnebný, gogol

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 21:39
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti