Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Haml na druhou

Haml na druhou

Jera_lu Básně » o Přírodě

Anotace: Krátká báseň o mlze.

V mlze ztrácejí se myšlenky zlé
ona hustší je než obavy
předčí je..
.
.
zlo pohltí ať už je vevnitř, či vně.
Co brání jí v cestě?
Nic! Žádné nemá zábrany!
Publikoval(a): Jera_lu, 26.7.2016
Přečteno (86x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Remy M. Manniac, Makaveli, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti