Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Souhlasím, je to hezké. Kdybych byla náctiletá, nebo kdybych za sebou neměla vše, co mám, asi bych to ocenila ještě víc :o)
7.5.2011 0:55 | Rezervé
Hezké
30.11.2010 21:55 | donne
Email:
Heslo: