Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Spaste naše duše

Spaste naše duše

Remy M. Manniac Básně » o Bohu, víře, náboženství

Anotace: Snad Bůh přijme trochu konstruktivní kritiky;)

když mi nerozumíš
tak se nauč mezi řádky číst
argumenty šetři si
možná se brzy hodí
ukaž, že to umíš
jinak ovládne tě nenávist
trochu jedu na krysy
to množství neuškodí..

co tak blbě čumíš?!
ptá se každý, kdo chce ten jed jíst

vidí pouze obrysy
kdo pravdu osvobodí?

nezbývá dost síly
aby neztratil jsi víru
když něčeho se bojíš
vždy se schováš pod peřiny
zkrátí se ti žíly
zlo přichází k nám v míru
na ráně tu stojíš
přijmi vinu za své činy

počkej ještě chvíli!
v duši máš obrovskou díru

až ten jed na krysy dojíš
bude z tebe někdo jiný..

Bože, ty to vidíš...
nemůžeš to takhle nechat
dobře víš, že lidé
jednou sami sebe zničí
co jsi zasel, sklidíš
na úrodu nelze spěchat

pokud něco zbyde
je to naše...nebo ničí..

proč se za nás stydíš? neměl jsi tak dlouho čekat
vzdaluješ se idee...a klubko zmijí syčí

pardón, je to omyl
je mi to velice trapné
K Pánu Bohu mluvím
je podobný Vám, zdá se..
nad ním jsem hůl zlomil
ale jestli mu vše klapne
jedno nesnese se s druhým

já dál sním o vnitřní kráse..

všechny Bůh ohromil... jen co poklopec si zapne
nevěděl jsem...teď už to vím...přiblížím se spáse..
Publikoval(a): Remy M. Manniac, 22.7.2016
Přečteno (257x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca, Psavec, Lipová, Martin Havlíček, Wave.Anne, gogol, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 03:54
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti