Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Výsadkáři

Výsadkáři

Vysoko nad zemí vznášíme se
v hukotu motoru letadla,
ať touha zpívá, kvete, vzrůstá,
až přivede tě ke mně do náručí,

přemůže strach seskoku z neznáma,
na kříži v kruhu najde má ústa,
mnohému člověk se nenaučí.
Kolik pokolení se mělo rádo už před náma.

Letíme, vznášíme se,
kolik je objetí, polibků, příhod,
i mezi hvězdami, planetami
padáme celý život

ve větru prudčeji jen dva sami
neseni a taky strháváni,
víme kam, víme kdy dopadneme,
až dotkneme se zase země.

Nad zemí vznášíme se, padáme
v hukotu motorů letadla,
akce nám dobře dopadla.
A touha zpívá, kvete a vzrůstá,
když na středu kruhu najdeš má ústa.
Publikoval(a): podnebný, 21.7.2016
Přečteno (50x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Remy M. Manniac, gogol, Mirastus, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti