Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Cesta na Mars

Cesta na Mars

Tak vábná a tak blízká -
vymrštěné věci rostou ve své rychlosti
a blíží se poznání planetárních tajů,
člověk bude procházet po jejich povrchu

a pronikat do jejich hlubin,
zatímco na Zemi je dál a dál
od člověka k člověku,
od srdce k srdci.

Poznáním nekonečna vesmíru
bez zpáteční jízdenky
od člověka k člověku
povede nové nekonečno.
Publikoval(a): podnebný, 19.7.2016
Přečteno (72x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Mirastus, donne, Martin Havlíček, Remy M. Manniac, gogol, Lipová, Květka Š., Psavec

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:52
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti