Znamení
Znamení
Anotace: Srdce když dává znamení
Znamení
Srdce když dává znamení
jdu tam kde život pramení
Jen v představách mne odmění
má bílá duše za snění
kterým se chytám tvého brnění
rytíři mého srdce co se promění
v tlukoucí křišťál řeky proudění
Zavírám dvířka příštích souznění
Do dlaní sevřených za setmění
Naději vzývám a stromy s větvemi
jsou němými svědky mého trápení
dokud nebudu průzračně čistá
jak srdce mého pravý krystal
pukne mi
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 17.7.2016