Cesty emocí
Cesty emocí
Jsou vroubeny květy a bodláky
hlínou a kamením
hrbolaté a pokřivené
se stromy ptačích písní
s poli krákajících vran
světla a tmy
zimy a žáru
zpěvů a nářků
příjemné a nehostinné
hostinné a nepříjemné
mezi bolestí smutkem a hrůzou
mezi radostí blahem a vášní
hudby a řevu
hladu a přepití
přejedení a žízně
plností a prázdnoty
mezi vteřinami a věčností
štěstím a prokletím nenávisti
smrtí a znovuzrozením
než dospěje k lásce
Publikoval(a):
podnebný, 17.7.2016