Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílý prapor na obzoru

Bílý prapor na obzoru

Tonyend Básně » o Lásce

Anotace: Láska kvete v každém věku

Pro lásku tolik krve teklo
pro lásku tolik slz vyplakáno
rány z amorových šípů
dávno zahojeny
ještě jedna šance
na lásku
ještě jedna bitva
tak do útoku
může být poslední
jde jí vstříc
jak prapor ve větru
bílé vlasy vlají
to není kapitulace
ale poznávací znamení
Publikoval(a): Tonyend, 16.7.2016
Přečteno (125x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Mr.Lonely, Psavec, Remy M. Manniac, Wčelka, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:55
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti