Cesty rozumu
Cesty rozumu
Jsou zdlouhavé a plné
překonávání svízele
a nepříjemností,
plné odříkání, plné
nocí beze spánku,
nocí polospánků,
nocí únavy,
nocí přemítání,
nocí snů a představ,
rozvažování a přemýšlení,
tříbení, odlišování, rozhodnutí,
než dojde k moudrosti.
Publikoval(a):
podnebný, 16.7.2016