Slza
Slza
Anotace: Každý se s ní setkal, ale kolik lidí se zamyslelo, co vlastně znamená?
Kousek vody oko opustí.
Prodere se keři řas.
Razí si cestičku kolem kosti.
Zastaví se o dlouhý vlas.
Jen slaná kapka to je.
Avšak význam hlubší má.
Nese vzpomínky, bolesti, stopy boje,
i když je tak nepatrná.
Publikoval(a):
Malfelica, 15.7.2016