Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Uprostřed světa kraje

Uprostřed světa kraje

Marie Bernadeta Básně » o Přírodě

Anotace: Hluboko uvnitř jsem zas malým dítětem co rozplývá se s něhou nad květem

Uprostřed světa kraje


Uprostřed světa kraje
maličká víska má je

Kde příroda je čistá
a kde se mluvit chystá

každý květ i cesta klikatá
třebaže umazaná od bláta

nic se jí nikdy nevyrovná
já jsem už tady pár let doma

Kochám se květy plných štístka
lekníny na rybníce obdivuji z blízka

Jsem mezi nimi lístkem zeleným
a taky bílým květem prostřeným


Hluboko uvnitř jsem zas malým dítětem
co rozplývá se s něhou nad květem
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 14.7.2016
Přečteno (175x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Mirastus, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti