Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Sebevrah

Sebevrah

Remy M. Manniac Básně » Deprese

Anotace: Podle skutečné události.. Jedna staší....nevybroušená, pro mě však zásadní..

V obvazech
doma na podlaze
krvácí neblaze proslulý bohém
dal životu sbohem
byl znechucen světem
a zklamaný Bohem
bral naději dětem

Bez síly
a celkem opilý
žiletkou přes žíly zkrátil si cestu
téměř bez protestu
a s ledovým klidem
si užíval trestu
za nenávist k lidem

Neví
že ve stavu bez tíže
bude mít potíže dostat se zpět
z cesty na onen svět
se nemůže vrátit
nutno promyslet
zda chce všechno ztratit

Na slzy
je ještě moc brzy
jednou ho omrzí vnímat své neštěstí
ikdyž má bolesti
snaží se nemít strach
z jizvy na zápěstí
z nálepky SEBEVRAH
Publikoval(a): Remy M. Manniac, 14.7.2016
Přečteno (607x)
Tipy (26) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Adminak, G. Dorian, Gaia., Bezhlavý rytíř, Martin Havlíček, Lipová, Wave.Anne, slunečnice69, děda včela, podnebný

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti