Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl by ses ve mně zabydlet

Chtěl by ses ve mně zabydlet

Sedmnáctka Básně » o Sexu

Anotace: Vlastně je tahle tak trochu i o lásce

Chtěl by ses ve mně zabydlet
A já už asi nemám námitky
Celou sis mě stihl rozmazlit
Jak ty se o mě vždycky postaráš
To mi ještě nikdo pořádně neuvěřil
Cítím se prakticky svatá
Pokaždé, když se na mě zadíváš
Úplně zakletá
Někdy zapomínám i dýchat
Takže se do mě klidně nastěhuj
Nevylezeme vůbec ven
A bude nás všechno bolet
A venku bude pršet
A my se budeme smát
Jako dvě šťastné děti
Publikoval(a): Sedmnáctka, 14.7.2016
Přečteno (781x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Doradolanska, Lipová, děda včela, Remy M. Manniac, Martin Havlíček, gogol, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 03:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti