Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Něčí blábol o morálce

Něčí blábol o morálce

XYX Básně » o Lidech

Anotace: stačil jeden pohled do zrcadla....

Lehčí bráti než-li dát,
nebudu se s vámi srát.
Pokrytci a prospěcháři,
Každý se tu slizce tváří.

Práce se bát, z piva krkat,
do všech ženských péra strkat.
Nejen že se smilní, pijí,
přivykli i sodomii.

Takový jsou chlapi dneška,
Po cigáru dýchaj ztěžka,
Přes své velké banděro
nevidí si na péro.

Kdepak je ta síla, věrnost.
Kam se asi poděly.
Kam zmizela pracovitost?
Už je dávno v prdeli.

Půl výplaty v automatu,
někdy zbyde na nájem.
Okrade i svého tátu.
Seru na vás. Nezájem.

Vykřikuješ, že jsi jiný,
hrozíš na mě z gauče.
Klidně pokud nejsi vinný,
hoď si po mně papučem.
Publikoval(a): XYX, 27.11.2010
Přečteno (233x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Alec, Ružka, klarik96, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 02:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti