Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

V lese

V lese

Rose-H Básně » o Přírodě

Anotace: Odpočinek za noci v lese....

Stíny hrají na struny z kapradí,
lány vřesů voní do hvězdného ticha,
padá hvězdička do dlaní,
noc je ve třpytu stříbra.

Dubové listí padá tiše,
vzpomínám na mládí,
„motýlci“ tančí v břiše,
zpěv laně, zlé myšlenky odvádí.

Vzrušení, nádhera, souznění,
ta slůvka tančí v šumícím lese,
radostí se oči rozzáří,
zastavena v čase se oddávám kráse.
Publikoval(a): Rose-H, 13.7.2016
Přečteno (424x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Remy M. Manniac, podnebný, slunečnice69, děda včela, Mirastus, Martin Havlíček, Malfelica, gogol, Kytka62, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti