Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Z paměti mikrobiologa

Z paměti mikrobiologa

Živote proteinů peptidů
vitaminů sacharidů
duhové barvy věků
sládneš svou otylostí
hubený tvrdou dlaní
řetězů výbojek jisker
příčiny za následkem
jak dávno tomu
čtvrtý rozměr času
padající prostorem
nových spirál DNA
a serpentin karnevalů
moderně tančíš
ve zpěvu
molekuly
Publikoval(a): podnebný, 12.7.2016
Přečteno (46x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Hvězdář, Remy M. Manniac, Květka Š., Wčelka, Desiré, Mirastus, gogol, Makaveli, Lipová, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 15:04
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti