Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ahoj

Ahoj

Malfelica Básně » Deprese

Anotace: Shledání se starou známou.

Ahoj deprese,
můj nejvěrnější příteli.
Duše to dál nesnese.
Jak dlouho jsme se neviděli?

Mám pocit, že chvilku.
Objektivně je to týden.
Muselas udělat mýlku.
Prosím jdi pryč ještě na jeden den.

Není to směšné?
Ty jediná se mě držíš.
Jsi nejvěrnější ze všech.
Nejspíš se mě nikdy nepustíš.
Publikoval(a): Malfelica, 11.7.2016
Přečteno (327x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, Adminak, Desiré, Mirastus, podnebný, děda včela, Bezhlavý rytíř, gogol, Lipová, Makaveli

Spodek

Stránka generována 19.5.2024 02:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 14 stránek.
roboti