Vlny a sítě
Vlny a sítě
Sítě paprsků hvězd
vlny moří a měst
sítě rovníků poledníků
kanálů na Marsu
světelných čar
moskytiér hudebních sfér
silnic a cest
elektrických drátů
vodovodů do lidských úst
divadel sadů a zahrad
biografů do oken
sítě rybářů
sítě na motýly
televizních signálů
sportovních přenosů
odchytávání zvěře
milostné sítě
vlny vás roztrhají
Publikoval(a):
podnebný, 10.7.2016