Vkrádající se cit vraha
Vkrádající se cit vraha
Anotace: Slova v nichž zrcadlí se soudce, porota i kat.
Tichý večer čeká déšť
na hříšníky přijde trest.
Na lavici sedí
do prázdna teď hledí.
Zločin nemá zločince
vybírá si slušné jedince.
Svede s nimi boj
a usadí v nich nepokoj.
Publikoval(a):
Lavander, 25.11.2010