Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Čekání

Čekání

Čekám, že přijdeš sama
jako ty čekáš, že přijdu sám,
ty se nepoddáš, nepokoříš,
abys přišla ani abys vyšla
jen kousek naproti, vstříc.

Ani já neudělám
nejmenší pohyb směrem k tobě,
už pro svou hrdost,
pro svou touhu, abys přišla sama,
abys splnila mé přání.

A tak marně čekám,
léta ubíhají,
marné čekání.
Už nikdy se nesejdeme.
Publikoval(a): podnebný, 6.7.2016
Přečteno (200x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, Psavec, Martin Havlíček, gogol, Kytka62, slunečnice69, děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti