Tři černé kočky
Tři černé kočky
Anotace: Malé zamyšlení pro ochránce zvířat
Žily byly na samotě v horách
ve vysokém jarním sněhu.
Proč člověk utápí
mladé kocouří písně
vám třem různého věku
a nechá vám jen
jedinou starou lásku,
otce, dědečka či pradědu?
Divte se, lidé,
jeho zdatnosti, jeho touze
a všechny vrní a mňoukají
blaženou slastí
a všechny rodí
tři černé kočky.
Publikoval(a):
podnebný, 4.7.2016