Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Satira pro tatínka

Satira pro tatínka

Malfelica Básně » Smutné

Anotace: Když tatínek dostane jednu ze svých nálad...

Běžet pryč,
neznámo kam.
Klidně si na mě křič.
Stejně tě neposlouchám.

Myslíš si, že jsi bez chyby.
Tomu se musím smát.
Radši si připusť pochyby.
Dej ego své na chvíli spát.

Samozřejmě, že jsi lepší.
Nesaháme ti po paty.
Bez tebe bychom se neobešly.
Bez tebe bychom neměly ani na záplaty.

Středobod jsi kosmu.
Každý tě má rád.
Kdo si to nemyslí, nemá ani kus mozku.
Jsi nejdůležitější z řad.

A teď se zkus probrat,
poslechni, jak absurdně zníš.
Nepřipouštěj si to, ale je to tak:
Prach jsi a v prach se obrátíš.
Publikoval(a): Malfelica, 3.7.2016
Přečteno (214x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Ponas, Bezhlavý rytíř, Makaveli, Remy M. Manniac, Mirastus, děda včela, gogol, Desiré
ikonkaKomentáře (19)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 24.4.2024 14:11
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti