Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ryba láska

Ryba láska

Z pramenů bystřin
do hlubin moří
ryba čas
světelným paprskem
plyne.

Ryba láska a ryba rozum
neplují ve stejné vodě
výhony jinakosti
odbočují i neodbočují
marně i vítězně
aby splynuly
v jedno.

Nebo se láska
nezískává láskou
dar darem
přízeň přízní
krása krásou?

Protivy se přitahují
jeden dává a druhý bere
málokdy jinak
vzácně.
Publikoval(a): podnebný, 3.7.2016
Přečteno (98x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: michaela07, Remy M. Manniac, donne, Martin Havlíček, děda včela, gogol, Marie Bernadeta, Desiré, Kytka62, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 16:24
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti