Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

smrt

smrt

Já věru zřel jsem ve snu díru temnou, když peklo otevíralo svou bránu pode mnou, mě obestřel smutek, stesk i bázeň, že duše má bude ďáblovi sloužit navěky a anděl jenž přelétl nade mnou jen rameny pokrčil, z oka slza mu ukápla a já viděl, jak ďábel ruce rozvírá, že mou duši ve svém pekle přivítá, má hlava na rameno padá, mé srdce už bolestí uvadá, můj život jak plamínek svíčky ve větru života uhasíná.
Publikoval(a): satanek30, 23.11.2010
Přečteno (159x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti